Bejelentették az új Running Man-adaptációt

Új Menekülő ember-film készül.

Idén is áprilisban kerül megrendezésre Las Vegasban a CinemaCon, ami a mozitulajdonos legnagyobb rendezvényen, amin természetesen minden nagyobb hollywoodi stúdió is képviseli magát, és többségük még panelt is tart, amelyeken az érdeklődő egybegyűltek előtt ismertetik a jövőre vonatkozó terveiket. A sorból természetesen a Paramount Pictures sem maradt ki, több érdekes projektről rántották le a leplet, s már leforgatott projekteket is promóztak. Bejelentettek egy új Stephen King-adaptációt is.

A stúdió ismét adaptálni fogja King Running Man, azaz Menekülő ember című novelláját, amit nem más fog rendezni, mint Edgar Wright, a főszereplője pedig a manapság nagyonf elkapott Glenn Powell lesz. Az itthon is megjelent könyv hivatalos szinopszisa: "2025, Amerika, Co-Op City. A város lepusztult szegénynegyedének lakótelepi házai között patkányok turkálnak a szemétben. A levegő elviselhetetlenül szennyezett. Az emberek munka nélkül, reménytelenül tengődnek, vágyakozva bámulnak a belváros jólétet árasztó épületei felé. A bűnözés óriási méreteket öltött, elektromos ösztökével felfegyverzett rendőrök cirkálnak a környéken. A Hálózat egyvalamiről gondoskodott: minden lakásba képernyőt szereltetett, amely vég nélkül ontja a harsány reklámokkal tűzdelt ostoba és kegyetlen, nagy nyereményekkel kecsegtető vetélkedőket és valóságshow-kat. Jól szervezett, gigantikus agymosás. Itt él Ben Richards is feleségével és tizennyolc hónapos kislányával, aki influenzában haldoklik. A férfit kirúgták a vegyiüzemből, új állásra reménye sincs. A felesége olykor stricheléssel próbál pár fillért szerezni a kuruzslóra. Az igazi orvos nagyon drága. Végső elkeseredésében Richards játékosnak jelentkezik a Hálózatnál. Adottságai és teszteredményei alapján beválogatják a legkegyetlenebb vetélkedőbe, A menekülő ember-be. A szabályok roppant egyszerűek: száz dollár minden óráért, amit szabadon tölt, némi menekülési pénz, tizenkét óra előny. Ha harminc napig kibírja, övé a nagydíj egymilliárd dollár. De ha elkapja a speciálisan képzett embervadász kommandó, megölik. És mindezt élőben közvetíti a tévé. Richards aláírja a szerződést, és kezdetét veszi a játék életre-halálra."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hawkie22 #1
    Ezt én nagyon máshogy ismertem, a film sztorija teljesen más. Úgy tünik, el kell olvasnom a könyvet, szeretem Stephen Kinget, de ez a könyve valahogy még kimaradt.