Botrány

Győri fürdő vezetője: Ki a f.szom fog ebbe a g.ci, kib.szott, k.rva retkes városba bejönni?

Hangfelvételen a Rába Quelle igazgatójának kiborulása.

2024.04.10 11:00ma.hu

Hangfelvételt szivárogtatott ki a győri fürdő üzemeltetőjéről, Kovacsics Istvánról a Borkai-párti Facebook-csoportban, a Győri Bulváron egy álprofilnak tűnő személy, ezt az Úgytudjuk.hu vette észre. A helyi lap munkatársa egyébként Pintér Bence, a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület győri polgármesterjelöltje - írja az RTL.

A felvételen az hallható, hogy Kovacsics Imre kirúgja a Rába Quelle győri menedzsmentjét.

A megvágottnak tűnő felvételen Kovacsics azt mondja: "Ez a város egy akkora f*sz város lett, hogy sajnálom, hogy az életemben volt valamikor közöm Győrhöz."

Majd arról beszél, hogy gondolkodik, hogy visszaadja a fürdőt, az önkormányzat nem tehet mást, minthogy kiír egy új pályázatot az üzemeltetésre.

Ezután hozzátette, hogy 2027-ig lett volna szerződése, de az új szerződést a Közbeszerzési Hatóság eltörölte, Kovacsics szerint a "f.szkalap Borkai, f.szkalap Hajtó, f.szkalap Bárány István" miatt, akiket, ha már nem lesz függő helyzetben Győrtől, akkor megfelelő módon tud majd "nyírni".

Arról is beszélt, hogy nem sikerült csapatot építeni, két hónappal a fürdőhöz épült, tavaly átadott vízi élménypark nyári nyitása előtt "még mindig nem tudunk igazán rendesen működni, a vezetők egymással rendesen kommunikálni, dolgozni", ezért a menedzsmentet felmenti a munkavégzés alól. "100 forintot nem bírunk emelni hülye embereknek, akik ide bejönnek, nekünk meg 130, 140 százalékkal növekednek az üzemeltetési díjaink" - mondta.

Szerinte hét hónapja veszteségesen működnek, és ebben ő is hibás. Kiemelte: a nyitó ünnepség előtt egy nappal kiderült, hogy majdnem nem tudnak kinyitni, és azóta sok a műszaki hiba. "Nem igaz, hogy 22 milliárdért nem lehet összerakni egy jó műszaki tartalmú létesítményt" - mondta Kovacsics, aki elmondta, hogy ő nem győri, hanem kapuvári, és le fogja tagadni, hogy valaha volt köze ehhez.

Elmondta: pályázhatna újra, de "ki a f.szom fog ebbe a g.ci, kib.szott, k.rva retkes városba bejönni? Még a lábamat se törlöm bele."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.