Kezdődhet az új Csupasz pisztoly forgatása

Már folynak a Naked Gun forgatási előkészületei.

Májusban kezdhet neki Liam Neeson az új Csupasz pisztoly (Naked Gun) forgatásának Atlanta városában. A nagy kérdés, ami megfogalmazódhat sokak fejében, hogy hogy a színész vissza tudja-e adni Frank Drebin hadnagyot annak ellenére, hogy 10 évvel idősebben fogja őt alakítani a filmben, mint azt annak idején Leslie Nielsen tette. Magával a komikus jelleggel Oscar-díjasként minden bizonnyal meg fog birkózni, főleg, hogy láttuk őt már a Saturday Night Live műsorvezetőjeként is, illetve nemrég az Atlanta című sorozatban is sajátmagát parodizálta. A film 2025 július 18-án kerül mozikba.

2021 elején volt nagy hír, hogy feltámaszthatják a Csupasz pisztolyt, akkor arról írtunk, hogy eléggé a semmiből felszínre került, miszerint Liam Neeson lehet főszereplésével terveznek rebootot. A filmet Akiva Schaffer rendezi. A forgatókönyvet Dan Gregor és Doug Mand írta, az egyik producer pedig Seth MacFarlane. Érdekesség, hogy a feldolgozás már jó ideje napirenden volt. Még 2013-ban írtuk meg, hogy a Nagyon különleges ügyosztály című tévésorozatból készített Csupasz pisztoly-filmsorozat modern újragondolást kaphat Ed Helms főszerpelésével. Frank Drebin nyomozó mozis visszatérésének akkori történetét Thomas Lennon és Robert Ben Garant írta, de végül ebből nem lett semmi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Steve Martin eleve komikus, de neki sem sikerült egy olyan szerepben maradandót alakítani (Clauseau), amit egy másik színésszel azonosítottak a nézők... Neeson sem valószínű, hogy bankot robbant...