Már egy jó akciófilm sem érdekli a közönséget?

Amerikában 10 milliós bevételt szakított a Monkey Man.

A hétvégén Amerikában 3 kiemelt premier volt, de a filmek összbevétele nem érte el a Godzilla x Kong: The New Empire által szállított bevételt péntek és vasárnap között, ami remekül mutatja, hogy a közönség sokkal, de sokkal jobban érdeklődik a folytatásfilmek iránt, és közel sem érdeklik őket annyira az eredeti filmek.

Bár való igaz, hogy a The First Omen című, elég brutálisra sikerült horror egy ismert film címét viseli, az Ómen előzményéül szolgál, értelemszerűen teljesen saját és eredeti történetet hoz, így nem is csoda, hogy a stúdióbecslések szerint hétvégén csak 8,3 millió dollárt hozott, ami az 5. helyre volt elég az amerikai toplistán. A Monkey Man című ugyancsak brutális akciófilm 10,1 millió dollárral a második helyen debütált (az akciófilm-rajongók inkább a Bad Boys sokadik részére tartogatnak, még akkor is, ha rosszabb lesz), és végül a Someone Like You 3 millió dollárral hetedik lett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Van, aki "Megint egy komédia, nem érdekel", "Megint egy horror, nem érdekel."

    Más meg: "Hmm, megint egy jó film, megnézem."

    Persze csak viccelek. Ha az előzetes nem mozdítja meg az embert, akkor nyilván felejtős, de én már csak ezért sem nézem a reklámokat, nem akarom, hogy a reklámok befolyásoljanak.

  • Macropus Rufus #2
    engem azért nem érdekelt ez mert már a bemutatója sem hozott lázba.
    Megint egy bosszúllós film. Egy egyszemélyes hadsereg vagy mi.
  • Ender Wiggin #1
    lehet, hogy a john wick-stílus kifáradt?