Hirdetés

Egy picit nőhet a Pixel 8a telepmérete

De az is lehet, hogy csak az ára fog gyarapodni.

A 200 ezres árplafon koronázott kamerakirálya a Google Pixel 7a, amely bár hivatalosan itthon nem kapható, nem hivatalosan beszerezhető, és az Android Authority úgy hallotta: a folytatása gyártói forgalmazásban kerül itthon bevezetésre.


(forrás: SmartPrix) [+]

A soron következő információk nagyját amúgy már korábban hallani lehetett, ám a néha pontos kéminformációt megszellőztető Yogesh Brar ígéretes pletykát tud közölni: a Pixel 8a telepe 4500 mAh körüli lehet. A kulcsszó a körüli: ha pont ekkora lesz, akkor nő egy picit az előd 4385 mAh-jához képest, ám az utóbbi adat még belefér a 4500 mAh körüli intervallumba.


(forrás: SmartPrix) [+]

Nesze semmi, fogd meg jól!, lehetne mondani, ám plusz egy forrás erősíti meg a 27 wattra gyarapodó gyorstöltést, a 6,1"-es FHD OLED panel 120 Hz-re javuló képfrissítését és a tavalyról megmaradó 64 + 13 + 13 megapixeles kamerarendszert főegység, ultraszéles és szelfi szerepkörben. A Tensor G3 csúcslapka is borítékolható, akárcsak a szerény, 128 GB-os indítás. Ezek elég véglegesnek tűnő adatok, és egyre valószínűbb az áremelés 500-550 dollárra, ami hivatalos magyarországi forgalmazással és extra terhekkel könnyedén negyedmillió forintos árcédulát jelenthet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés