eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
tavasz virág százszorszép időjárás
Nyitókép: Pixabay

Több helyre eső jön a nyári meleg előtt - fejfájós időjárási menetrend, térképpel

Közeleg a 27 fokos napi csúcsérték, de előtte még áprilisi változatosságra kell számítani: vasárnapig több kettősfront is érinti hazánkat.

Csütörtökön alapvetően változóan felhős idő valószínű többórás napsütéssel, és napközben csak helyenként lehet kisebb zápor, északkeleten néhol az ég is megdörrenhet. Kora estétől északnyugat felől azonban az ország északi felén fokozatosan beborul az ég, és késő estétől az északi megyékben megnő a csapadékhajlam. A nyugati szél élénk, kevés helyen erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 23 fok között alakul - derül ki a HungaroMet országos előrejelzéséből.

Pénteken változóan felhős időre van kilátás többórás napsütéssel. Éjszaka az ország északkeleti felén több helyen fordulhat elő eső, zápor, napközben már csak a keleti megyékben helyenként lehet kisebb záporos csapadék. Élénk, helyenként erős lökések kísérik a nyugatias szelet. A minimum 6 és 11, a maximum-hőmérséklet 19 és 25 fok között várható.

Szombaton 20-26, vasárnap 24-27 fokos maximum értékekre számíthatunk, sok napsütés és egyre kevesebb felhő mellett.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×