eur:
391.44
usd:
365.7
bux:
67885.92
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Fotó: Szaniszló Ivett Facebook-oldala
Nyitókép: Szaniszló Ivett Facebook-oldala

Elrabolták a magyar macskalegendát, itt az újabb fejlemény

Március 21-é óta nem találták Pityut, az ország egyik leghíresebb, legokosabb, hajón élő macskáját. A macskarablós történet végül is happy enddel végződött.

A Blikk számolt be arról, hogy Neszmélynél a cica nem magától tűnt el. A biztonsági kamerák felvételei szerint még a kocsi alá is elbújt, ám az egyik állatrabló lehajolt, szabályszerűen bekúszott érte, elkapta a szelíd kandúrt, betette a kocsiba, majd elszáguldottak.

Szaniszló Tibor, a Neszmély hajó kapitánya, a Neszmélyi Hajóskanzen vezetője szerint "a világ legszelídebb kandúrja, ezért is tudták elrabolni".

Végül is minden megoldódott, mert a tolvajok megijedhettek a nyilvánosság erejétől, mert elengedték a macskát, körülbelül száz kilométerre Neszmélytől. Állatvédők vitték vissza a gazdájához tegnap.

Hála az égnek, több mint egy hét után előkerült Pityu – mondta Szaniszló Ivett.

"Nem tudni, mi történt vele, sérülés nincs rajta és a súlyát is megtartotta, nem fogyott le. Továbbra is rejtély, ki és miért rabolta el."

Címlapról ajánljuk

Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Rekordévet tudtunk zárni, de én abban bízom, hogy az a rekord csak egy évig lesz rekord, és jövőre túlszárnyaljuk – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában elárult néhány exkluzív részletet a tervezett bankvásárlásról, de beszélt az oroszországi leányvállalat helyzetéről és a banki különadók negatív következményeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×