Hirdetés
. Hirdetés

Az 5 legjobb Apple kiegészítő, amit 2024-ben érdemes lehet beszerezni

|

Szeretné az Apple eszközei működését magasabb szintre emelni, és élvezetesebbé tenni mindennapjait? Ez esetben nem hagyhatja ki ezeket a praktikus kiegészítőket. Hoztunk néhányat, melyeket érdemes megvásárolnia 2024-ben.

Hirdetés

AirPods fülhallgató

Egy eredeti Apple AirPods fülhallgatóval bárhol és bármikor prémium minőségben élvezheti kedvenc zenét, podcastjait és videóit. Használhatja az irodában munkavégzés közben, vagy akár az edzőteremben, illetve egyéb fizikai tevékenységek során is.

Válasszon a AirPods 3 generációja és az AirPods Pro készülékek közül. A magasabb színvonalú zenehallgatást kedvelő, igazi ínyencek számára pedig az AirPods Max lesz a legjobb választás.

Hirdetés
 

Eredeti adapter és töltőkábel

Használt már valaha nem eredeti kábelt vagy adaptert iPhone készüléke töltéséhez? Ilyenkor fennáll annak a veszélye, hogy az akkumulátor károsodik, és a telefon lassabban töltődik majd. Ezeket a problémákat könnyen elkerülheti, ha eredeti adaptert és kábelt szerez be. Így okostelefonja töltése a lehető legbiztonságosabb és leggyorsabb lesz.

Védőtok

Ne kockáztassa, hogy az iPhone hátlapja összetörik vagy megsérülnek a kamera lencséi, ha a készülék a földre esik vagy egy kemény ütközésnek van kitéve. Egy minőségi tokkal minden nap a lehető leghatékonyabban használhatja telefonját, és ha véletlenül leejti, akkor sem kell több száz eurót költenie a javításra. A FixShop webáruházban tokok széles választékát találja - műanyag, szilikon, zárható, bőr, színes vagy átlátszó tokok. Öntől függ, melyiket részesíti előnyben.

Védőüveg

A tok és a védőüveg kombinációja biztosítja, hogy az iPhone minden oldalról tökéletes védelmet élvezzen. A kiválóminőségű keményített üveg nemcsak a leejtések és ütközések során bekövetkező törésektől, hanem a karcolásoktól is megvédi telefonod képernyőjét. Így a zsebedben lévő kulcsok vagy érmék nem fognak horpadásokat okozni a képernyőn.

MagSafe kiegészítők

A MagSafe vezeték nélküli töltés révén sokkal kényelmesebbé válik az iPhone használata. Amennyiben gyakran utazik autóban, szerezzen be egy kompakt MagSafe tartót. Otthoni töltéshez egy MagSafe állvány is megteszi. A MagSafe powerbankok és az egyedi MagSafe pénztárcák szintén nagyszerű praktikus kiegészítők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.