Százmillió Samsung telepítheti a One UI 6.1-et és a Galaxy AI-t

Középpontban a mesterséges intelligencia, de az animációk is jobbak lehetnek.

A Samsung március 28-ára ígérte, és a szerkesztőségünk birtokában lévő Galaxy S23 Ultrára, illetve Z Fold5-re meg is érkezett a One UI 6.1-es frissítőcsomag, amely úgy számít a gyártó eddigi legfontosabb vezetékmentesen letölthető szoftverpakkjának, hogy a mögötte futó Android 14 és a márciusi biztonsági hibajavító csomag változatlan.

[+]

A frissítéssel kapja meg ugyanis első körben a Galaxy S23 család, a Z Fold5 és a Z Flip5 hajlítható, valamint a Tab S9 família a Galaxy AI néven futó, mesterséges intelligencián alapuló ügyes vagy szimplán csak jópofa megoldásokat, amelyeket itt mutatunk be részletesen. Szemezgetni azért lehet: Fejlett Intelligencia néven rengeteg praktikát tanult el a Telefon, a Samsung Billentyűzet, a Tolmács, a Samsung Notes, a Hangrögzítő, a Samsung Internet és a Fényképszerkesztő.

[+]

Opció a keresés bekarikázással, a hívások és a csevegések automatikus fordítása a támogatott nyelveken. Kaphatunk összegzést a honlapokról, a feljegyzésekről és a hangfelvételekről, a hangfókusz a beszélgeti minőséget javítja, az AI pedig a témákat, a háttereket és a videókat is felturbózza fontos terepelemek még egyszerűbb automatikus körbevágásával és kimásolásával vagy a kéretlen háttérelemek eltüntetésével.


[+]

Nálunk rendben települt a One UI 6.1, ám sosem árt egy ilyen, nagyszabású művelet előtt biztonsági mentést létrehozni. Kötelező hozzátenni azt is, hogy a szoftverkód publikálása fokozatos, így nem feltétlenül kapja meg minden Samsung mobil és táblagép ma a friss gyártói főverziót és a Galaxy AI-t, szóval szükség lehet egy kis türelemre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés