Tavaszi megújulás kedvezményözönnel Európafit módra

Miközben a tavasz a természet megújulásáról szól, számunkra is kiváló lehetőséget teremt arra, hogy a tavaszi fáradtságot magunk mögött hagyva, egy kellemes wellness élményeivel feltöltődve, testben-lélekben megújulva folytassuk a mindennapi munkát. Ehhez nyújt tökéletes helyszínt Hévízen a négycsillag superior Hotel Európa Fit.   

 

Hévíz szívében, Európa legnagyobb meleg vizű gyógytavától mindössze néhány percnyi sétára található a Hotel Európa Fit****superior ahol a szálloda ismertetője szerint „a kényelem és a minőség a határtalan vendégszeretettel alkot egységet”. Az mindenesetre már az érkezésnél egyértelművé válik, hogy az elmúlt években teljesen felújított szállodakomplexum minden generációnak egyszerre ígéri a pihenés és a feltöltődés ideális helyszínét. Köszönhetően a vonzó megjelenésű külső- és belső tereknek, a tágas szállodahallnak, a szobák, deluxe szobák és lakosztályok kényelmének.

 

Gyerekbirodalom egészségközponttal

Ehhez társul a gyermekek örömére épült, vadonatúj játszóbirodalom, valamint a kültéri játszótér és persze a szinte minden elemében megújult uszoda- és szaunavilág, amelyek mind azt szolgálják, hogy aki ide érkezik, már az első pillanatban maga mögött hagyja a rohanó hétköznapok gondjait.

Ezt szolgálja az Európafit testi-lelki megújulást adó komplex wellness részlege éppúgy, mint a gyógyvizes medencéket is magába foglaló uszodai rész. Az újdonság pedig az az új Vitalium Medical Centre egészségközpont, amely a maga kategóriájában egyedülálló egészégügyi szűrő és orvosi ellátást nyújtva garantálja azt, hogy a szálloda vendégei üdén és egészségesen induljanak haza a szállodában töltött pihenést követően.

És ha már wellness, ami magyarul „jó közérzetet” jelent, ehhez természetszerűleg hozzátartoznak a magas színvonalú gasztronómiai élmények is. Amit a hévizi szállodában a Citrus gourmet étterem, a Mandarin Bar & Café, a VinoBar és az Acapulco Grill & Lounge teremt meg a vendégek számára. Legyen szó egyéni utazókról vagy a Európafit másik meghatározó szegmensének számító konferenciák, céges események résztvevőiről.

Tavaszi kedvezményözön

A tavaszi időszakban ráadásul dupla kényeztetést ígér a Hotel Európa Fit****superior, hiszen a szálloda, a megszokott pihentető szolgáltatásaihoz jelentős kedvezmények is kínál télbúcsúztatóként. Amelyek közül kár lenne kihagyni azt az akár 20% kedvezményt, amely az előfoglalási akció és a törzsvendég regisztráció esetén érhető el. Ehhez társulnak azok a pénztárcabarát fizetési konstrukciók, amelyek azt szolgálják, hogy a Hotel Európa Fit mindenki számára elérhetővé tegye a pihenést – amivel kapcsolatban a hotel honlapján lehet megtudni konkrétumokat.

A tavaszi kedvezményözönt gazdagítják az olyan kényeztető kiegészítők, mint a félpanziós kínálatot bővítő ízletes déli leves és az érkezéskor kínált frissítő üdvözlőital éppúgy, mint a vacsorához felszolgált grátisz ital. Ezt a kényeztetést teszi teljessé az az ajándék wellness kupon is, amely a szállodában eltöltött napok alatt masszázsra vagy egyéb kényeztető kezelésekre váltható be.

A családosok számára további bónusz, hogy gyermekbarát szállásként a Európafit, 4.99 éves korig ingyen biztosítja a szállást és félpanziós ellátást a család legkisebb tagjainak. Ráadásul a szálloda a tavaszi időszakban, a hosszú hétvégéken és a tavaszi szünetben, a szokottnál is nagyobb kényelmet garantálva (a telítettség függvényében) felár nélkül kínálja a családi deluxe szobákat a gyerekekkel érkezőknek.

Mondván a név kötelez: a Hotel Európa Fit****superior nemcsak a nevében, a szolgáltatásaiban is garancia arra, hogy vendégei kellemes élményekkel gazdagodva, testileg-lelkileg fitten térnek haza a hévízi szállodából.

Kocsis Erika