Sárospataki Albert X Minner befektetői kibeszélő – Több részes sorozat!

Dátum

Megosztás

Amíg a kedvenc befektetői műsorod megpihen, addig exkluzív anyaggal készültünk számodra. A következő hetekben áthidaljuk a hiányát, amíg nem jön a folytatás! Az új Cápa jött el hozzánk a Minnerhez és egy igazán izgalmas ötletünk támadt. A 7. évadban azokat projekteket elemezzük és beszélgetünk róluk, amelyet a műsor során Albert, mint befektető hallott, látott is. A TV-ben te csak egy vágott részt látsz, a Cápák előtt viszont 40-70 percen át is ott vannak a vállalkozók, így érdemes meghallgatni azt is, hogy az összképe mi volt az egyes projektekről Albertnak. A célünk, hogy ne a show-n legyen a hangsúly, hanem sokkal jobban üzleti oldaláról vizsgáljuk a vállalkozásokat, döntéseket.

Ez üzlet!

A legfrissebb rész legalul! Már a harmadik!

1. rész: Sárospataki Albert X Minner befektetői kibeszélő Pisitölcsértől az intimkozmetikáig – Interjú

Ez a rész interjúval indul, 14 percen keresztül, majd jönnek a projektek. Hogyan kapsz mondjuk 30 millió forintot a Cápáktól? Erről is beszélgettünk Sárospataki Alberttal, aki amellett, hogy a Billingo startup vezetője aktív befektetőként csatlakozott a Cápák közötthöz. Az interjú során beszéltünk a műsorról, a befektetések menetéről és videós podcast második részében az évad első részének projektjeit beszéltük át. A műsorba nem minden gondolata fért bele Albertnak, így új dolgokat is hallhatsz, sőt az egyes piacokról is beszélünk.

Youtube-on itt éred el, Spotify-on itt, vagy Apple Podcastben itt, vagy az alábbi lejátszón keresztül:

Kövesd a Minner Youtube csatornáját, hogy értesülj a későbbi videókról is! Kattints ide a feliratkozásért!

2. rész: Sárospataki Albert X Minner befektetői kibeszélő 2. rész: 5000 Ft-os ebéd, csoda gél, sörbiznisz

Folytatjuk Cápák között kibeszélőnket Sárospataki Alberttal, az új Cápával. Érdemes figyelmesen hallgatni ezt a friss részt, mert még mélyebb üzleti információkat hallhatsz ki a beszélgetésből miközben beszélgetünk a projektekről. Nemcsak az adott vállalkozásról beszélgetünk, hanem elkalandozunk további üzleti témákra is.

Youtube-on itt éred el, Spotify-on itt éred el, Apple Podcast-ben itt, vagy az alábbi lejátszón keresztül:

86 millió forint befektetés a befektető szemüvegén keresztül. Sárospataki X Minner 3. rész

A befektetői kibeszélőnk újabb részével jöttünk. A beszélgetés elején érintjük a Cápák között új Cápájának, Sárospataki Albertnek az önképzési szokásait. Eztán a 7. évad 5. részének projektjeiről beszélgetünk Alberttal, ahol is a befektetői oldalt hallhatjátok. Mélyebb, szakmaibb tartalomra számíts, mint amit a show műsorban látsz. A célunk, hogy üzleti szempontból jobban megközelítsük a befektetéseket, vállalkozásokat, ötleteket. Olyan projektekről beszélünk, ahol Albert befektető is lett (2 projekt is). Ez már a 3. befektetői kibeszélő, majd nézd meg a többi részt is a Minner csatornáján!

Youtube-on itt éred el, Spotify-on itt éred el, Apple podcastban itt, vagy az alábbi lejátszón keresztül.

100 millió forintot elszórni applikáció fejlesztésre? Sárospataki Albert befektetői kibeszélő 4. rész

YouTube-on itt érhető el, Spotify-on itt, Apple Podcastban itt, vagy az alábbi lejátszón keresztül.

Gyere vissza később is a Minnerre! Rendszeresen szeretnénk ilyen tartalmakkal ellátni titeket!

Minner.hu – jegyezd meg! Két N! Minner

Ez is érdekelhet!

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!