Már a lézertévéken is gondtalanul lehet játszani

xBoxA Hisense együttműködik az Xbox-szal, így mostantól zökkenőmentesen lehet csatlakoztatni a tévégyártó csúcstechnológiás lézertévéit az Xbox készülékekhez.

A Hisense és az Xbox a Designed for Xbox Program keretében új együttműködést kötött, így mostantól minden gond nélkül lehet csatlakoztatni a tévégyártó lézertévéit az Xbox készülékekhez. A programban olyan kiegészítőket gyártó vállalatok termékei vehetnek részt, amelyeket az Xbox előzetesen szigorú követelmények szerint leellenőrzött és kompatibilisnek ítélt. A most megkötött partnerséggel a Hisense célja, hogy a lézerkijelző-technológia úttörőjeként a csúcstechnológiás termékekkel a páratlan otthoni játékélményhez is hozzájáruljon és új szintre emelje azt. A több mint százhüvelykes kijelzővel rendelkező lézertévé az óriásképernyőn biztosítja a játékot és kristálytiszta, élethű színeket garantál a gamereknek. A tévékben már elérhető a játékmód technológia (gamer mode) is, amely a magas frissítési frekvenciának (high refresh rate) és az automatikus alacsony késleltetési módnak (Auto Low Latency Mode) köszönhetően lehetővé teszi a gördülékeny játékot és a villámgyors reakciót a játék során.

A két márka partnerségének köszönhetően a több mint százhüvelykes óriáskijelzőkön is lehet élvezni az Xbox kínálatában elérhető mintegy hétezer játékot.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ha lassabban akarsz öregedni, ápold a mikrobiomjaidat

szo márc 9 , 2024
ShareTweetPinShareAz emberi mikrobiom állapota összefüggést mutat az öregedés gyorsaságával – állítja Kerepesi Csaba, a Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézet (SZTAKI), valamint Torma Ferenc, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem kutatója közös tanulmányukban. A biológiai életkort mesterséges intelligencia alapú, úgynevezett epigenetikai órák mérik, amelyek képesek az öregedési folyamat mérésére és betegségek, illetve […]
mikrobiom

És még ez is...