eur:
391.44
usd:
365.7
bux:
67885.92
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Facebook/Suhajda Szilárd

"Apa nem jön haza" - Suhajda Szilárd felesége hosszú interjút adott

Legindi Tímea a tavalyi tragédia óra először szólal meg hosszabban a nyilvánosság előtt.

"Számomra nem szimpatikus az özvegy szó, ami a mostani állapotomat egyébként hivatalosan jellemzi – szögezte le rögtön a beszélgetés kezdetén, amelynek a helyszíne Magyarország legmagasabb pontja, egy kis mátrai menedékház volt.

Az asszony Csisztu Zsuzsának adott interjút. Ebben arról beszélt, hogy a legmesszebbmenőkig bízott a férjében, mert tudta, hogy mind fizikailag, mind mentálisan képes megmászni Mount Everestet.

Azokról az órákról is beszélt, amikor először kapott információt arról, hogy Szilárd meghalhatott a csúcstámadás során, de még keresik.

"Nem rohantam a fürdőszobába zokogva, hanem valahogy úrra lett rajtam a megfontoltság és a magam számára is meglepő módon azt válaszoltam a hír hozójának, hogy várjuk meg, amíg ezt egy másik forrásból is megerősítik, csak akkor mondjuk el a médiának" – idézett az interjúból a Blikk.

Címlapról ajánljuk
Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Rekordévet tudtunk zárni, de én abban bízom, hogy az a rekord csak egy évig lesz rekord, és jövőre túlszárnyaljuk – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában elárult néhány exkluzív részletet a tervezett bankvásárlásról, de beszélt az oroszországi leányvállalat helyzetéről és a banki különadók negatív következményeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×