eur:
391.31
usd:
365.53
bux:
0
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Pixabay

Senki nem érti, hogy miért itt parkolt egy egyterű a balatoni városban

Lépcsőn lefelé parkolt egy autó Veszprémben.

Az "Ezt láttam Veszprémben" csoportban adták közzé azt a fotót, amelyen egy nem túl fiatal egyterű autó meglehetősen fura helyen állt meg. Már az is kérdés, hogy miképpen került oda, de a fénykép alapján önerőből nem valószínű, hogy el tud mozdulni onnan.

A veol.hu fotót is közölt az éjszakai esetről.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk

Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Rekordévet tudtunk zárni, de én abban bízom, hogy az a rekord csak egy évig lesz rekord, és jövőre túlszárnyaljuk – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában elárult néhány exkluzív részletet a tervezett bankvásárlásról, de beszélt az oroszországi leányvállalat helyzetéről és a banki különadók negatív következményeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Nagyon vonzó ez a befektetés, de akad pár bökkenő

Nagyon vonzó ez a befektetés, de akad pár bökkenő

A japán piacnak legalább “ötven árnyalata” van, ahogyan arról már a Concorde márciusi podcastjában Móró Tamással is beszélgettünk. Párat ezek közül rendszeresen is érdemes figyelni, mivel meghatározzák a japán index teljesítményét. Most csupán a számunkra legfontosabb négyről írunk: a makrogazdaságról, a tőkepiac szerkezetének változásáról, a részvénypiaci pozicionáltságról és a tőzsde reformjáról. Az első három rövid távon hat, az utolsó inkább középtávon fontos.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×