Blogzine

Nagy sikert arat a Diverzum

Indulása óta eddig 160 millió forintot spórolt a magyar diákoknak a Diverzum, amely vezető világmárkákkal, pénzintézetekkel és oktatási szervezetekkel bővíti diákkedvezményeket kínáló partnerhálózatát.
A Diverzum Magyarország vezető diákkedvezményeket kínáló platformjaként, és stabil, folyamatosan növekvő vállalkozásként tért vissza a Cápák között 2024. február 11-i “Sikersztori” szekciójába. A 2021. novemberében egyetemi startupként indult cég egyre népszerűbb mind a partnerek, mind a diákok körében. Olyan exkluzív, egyedi diákkedvezményeket kínál a közel 200 000 diákot elérő felhasználói bázisának, amelyek máshol ilyen biztonsággal, könnyen és gyorsan nem elérhetőek. A startup 2024-ben további izgalmas tervekkel készül, amelyeknek középpontjában a fiatalok anyagi lehetőségeinek bővítése áll, és amely hosszútávon jelentős segítséget nyújt a Z generáció számára az anyagi függetlenné válásban is.

Kedvezményes vásárlás, pénzügyi juttatások, a tanulás támogatása

Egyre nagyobb márkák csatlakoznak a Diverzum partnerhálózatához, például a Nike, a Samsung, a foodora és a wigo. Emellett a diákok már kedvezményes áron vásárolhatnak könyveket a Líránál, bérleteket és jegyeket jónéhány magyar fesztiválra, valamint diákmunka lehetőségekhez is hozzáférhetnek extra juttatással. Egyik legújabb partnerük a Gránit Bank, amellyel a Diverzumról érkező diákok 50.000 Ft juttatásban részesülnek az ingyenes diákszámlájuk megnyitása után. Ezzel egyre sokszínűbb pénzügyi előnyökben részesülhetnek a diákok. Több más területen, a tanulásban, a kikapcsolódásban és a divatban is egyre több egyedi kedvezményt biztosít az applikáció. Jelenleg minden negyedik magyar diák igénybe veszi ezeket a kedvezményeket, amellyel a Diverzum eddig 160 millió forintot spórolt meg felhasználóinak.

Diákszervezetekkel is bővül a Diverzum partnerhálózata

Az egyetemi diákszervezetek bevonása lehetővé teszi, hogy a hallgatók még gyorsabban értesüljenek a különféle lehetőségekről. Emellett a Diverzum olyan értékteremtő együttműködéseknek is aktív kezdeményezője, mint az intézményekkel közösen szervezett előadások és kerekasztalbeszélgetések, ahol az érdeklődők első kézből szerezhetnek tapasztalatot a fiatal vállalkozók kihívásairól és egy Z-generációs vállalkozás működéséről. A Diverzum csapata részt vett már az ELTE, a BME, a Corvinus Egyetem, illetve a Szegedi és a Pécsi Tudományegyetem rendezvényein is. Azt, hogy mennyire szívügyük a diákság, az is mutatja, hogy 2. születésnapjukat is felhasználóikkal együtt ünnepelték.
“Petya befektetésének köszönhetően elkészülhetett az app, és a felhasználóink 80%-a már ezen keresztül igényli a diákkedvezményeket, illetve rengeteg pozitív visszajelzést kapunk az app használatára vonatkozóan. Azonban a Cápánk még ennél is többet segít az üzleti stratégiánk fejlesztésében. Ez hozzájárul ahhoz, hogy egyetemistaként induló fiatal vállalkozókból üzletemberekké válunk” – mondta László Miklós, a Diverzum társalapítója.

“Volt egy-egy olyan deal, amin tudtam, hogy nem akarok osztozni. Ilyen volt a Diverzum is, ahogy megláttam őket, rögtön tudtam, hogy én ide be fogok szállni. (…) Nagyon jó sztori lett belőlük és nagyon örülök, hogy benne vagyok” – tette hozzá Balogh Petya, a Diverzum egyik befektetője.
“Ami az egyik legnagyobb előnye a Diverzumnak, hogy a csapatunk nagy része Z generációs. Tudjuk, mi a fontos a diákoknak, átérezzük a helyzetüket és az ő fejükkel gondolkodunk, hiszen két éve még mi is egyetemisták voltunk, illetve a csapat egy része még mindig az. Talán ez a sikerünk egyik kulcsa, ami miatt hatékonyan tudunk hidat képezni a generációnk és a brandek, szolgáltatók között” – mondta el Gyarmati Fanni, a Diverzum társalapítója.

 

Megosztás