eur:
391.28
usd:
365.72
bux:
0
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Pixabay.com

Új részletek derültek ki a készülő Michael Jackson-filmről

Világsztár formálhatja meg a pop királyának édesanyját, és Oscar-jelölt színész alakíthatja erőszakos édesapját.

Mint arról az Infostart is beszámolt korábban, Michael Jackson legendás amerikai popénekes unokaöccse, Jaafar Jackson játssza a Michael című életrajzi film címszerepét. A film munkálatai január végén megkezdődtek, várhatóan 2025. április 18-án kerül majd a mozikba. Most kiderült, kik személyesíthetik meg az énekes szüleit.

Nia Long alakítja a filmben Katherine Jacksont, Jacko édesanyját

- írja a colore.hu. "Lenyűgözött Nia hihetetlen tehetsége és a történethez való viszonya" – mondta el Graham King, a film producere. A rendező Antoine Furqua szerint a színésznő már rengeteg mindent letett az asztalra, véleménye szerint méltó a szerepére.

"Nia ikonikus teljesítményeket nyújtott karrierje során. Régóta rajongója vagyok, mert a karakterei felejthetetlenek számomra.Izgatott vagyok, hogy most mellette dolgozhatok, miközben mindezt a tehetséget, ami megadatott számára, most Katherine Jackson megformálásába önti… Egy nőbe, aki a Jackson család ragasztója, sziklája és szíve volt a legjobb és a legnehezebb időkben." - nyilatkozta Antoine Furqua.

A lap hozzáteszi, már azt is tudni lehet, hogy ki alakítja majd a Jackson-családfőt:

Joe Jackson bőrébe a nemrég Oscar-díjra jelölt Colman Domingo bújhat majd.

A hírek szerint a film a legendás énekes életének minden területét lefedi majd, Michael Jackson slágerei is felcsendülnek majd benne.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×