Baleset

Akkora erővel csapódott az autó az oldalának, hogy kisiklott a vonat

A balesetkor a fény- és félsorompó jól működött.

2024.01.28 12:04ma.hu

A Székesfehérvárról Komáromba 8:26-kor elindult S150-es vonat (34912) oldalának ütközött egy autó Fehérvárcsurgó közelében, az Igari úti átjárónál - közölte a Mávinform.

A balesetkor a fény- és félsorompó jól működött.

A vonat kocsija két tengelyével kisiklott. A vonaton egy ember könnyebben sérült, valamint a vasúti pálya is rongálódott.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt – várhatóan kora délutánig – szünetel a forgalom, emiatt Bodajk és Székesfehérvár között pótlóbusz szállítja az utasokat. A Székesfehérvár-Komárom vonalon 20-30 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani.

A Komáromból 10:05-kor Székesfehérvárra és a Székesfehérvárról 12:26-kor Komáromba induló S150-es vonat (34915, 34924) helyett a teljes útvonalon pótlóbusz közlekedik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.