Jodie Foster titkolta gyerekei előtt, hogy színész: „Azt hitték, építőmunkás vagyok”

Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images/Presley Ann -
nevelés Jodie Foster True Detective titok
Jodie Foster azt akarta, hogy annak ellenére, hogy híres édesanyjuk van, a fiai a lehető legnormálisabb életet éljék. Ezért a „Bárányok hallgatnak" sztárja fiatalabb korukban eltitkolta színészi karrierjét ma már felnőtt fiai elől, mert nem akarta, hogy ez befolyásolja őket abban, ahogyan rá, mint anyára tekintenek.   

„Azt hiszem, egyszerűen nem akartam, hogy így ismerjenek" – magyarázta a 61 éves Foster. „Azt akartam, hogy az anyjukként ismerjenek, aki elmegy dolgozni, meg ilyesmi."

Jodie Foster Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images/Presley Ann

A két fia, a 25 éves Charles „Charlie" Bernard Foster és a 22 éves Christopher „Kit" Bernard Foster gyermekként azt hitték, az anyjuk az építőiparban dolgozik. Hogy mikor jöttek rá, hogy édesanyjuk színész, nem tudni, de Jodie idősebbik fia, Charlie, gimnáziumi éveiben színjátszókörbe járt, s úgy tűnik, mára anyja nyomdokaiba lépett.

A színésznő az is elárulta, hogy nem szokta gyerekeivel együtt nézegetni a saját filmjeit, és nem is mindegyiket mutatná meg nekik szívesen, de a True Detective új évadát például szívesen megnézné velük, ám azt sem maga miatt, hanem kizárólag azért, mert a srácai szeretik a sorozatot.

Bár Foster nemrég kritizálta a Z generációt a munkamorálja és a helyesírása miatt is, azért igyekszik támogatni a fiatal kollégákat, annak érdekében, hogy nekik már ne kelljen olyan nehézségekkel megküzdeniük, mint amilyen problémákkal egykor neki kellett — írja a Page Six.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.