Az 59 éves Elle Macpherson elárulta, mi az a 4 dolog, amely fiatalon tartja

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Sven Hoppe -
szupermodell wellnes Elle MacPherson szépség
The Body, azaz A test — ez volt Elle Macpherson egykori szupermodell beceneve nemcsak a szakmájában, hanem a rajongói körében is. Az 59 éves modell elárulta, mit tesz azért, hogy középkorú nőként is fiatalnak tűnjön és annak is érezze magát. 

Az ausztrál szupermodell, aki a jövő hónapban tölti be 60. életévét, azt mondta, nem esik nehezére megőrizni ikonikus alakját, mivel élete a "wellness" köré épül.

Hétfőn a Sunrise műsorvezetőivel, Natalie Barrral és Matt Dorannal beszélgetve elmondta, hogy fiatalos megjelenésének és hihetetlen alakjának „titka" a „szerelem, a nevetés,a víz és a napfény".

Elle Macpherson Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Sven Hoppe

Natalie megkérdezte Elle-től, hogy mekkora „nyomást" kellett elviselnie ahhoz, hogy megfeleljen a „The Body" becenévnek az elmúlt években.

„Nos, kisebb a nyomás, mióta vigyázok magamra. Sokkal nehezebb, ha nem élsz egészséges életet" – válaszolta. Hozzátette: „Azt hiszem, az egészségről alkotott elképzelésem az idők során fejlődött. Természetesebb lett. Ez az életstílusom része.”

Elle 2022-ben bevallotta, hogy ő is növényi alapú étrendre váltott, mindig helyben termesztett és bio élelmiszert vásárol, amelyet a szombati termelői piacról válogat össze.

Elle nemrég azt is elmondta, hogy a fiatalságról és a szépségről alkotott elképzelései is fejlődtek.

Mostanra megértettük, hogy bár mindannyian azt hittük, hogy a fiatalság és a szépség az, ami kéz a kézben jár, valójában a wellness és a szépség között van eltéphetetlen kötelék” — mondta az egykori szupermodell, aki szülőhazájában, Ausztráliában ünnepli saját egészségügyi márkája, a WelleCo fennállásának 10. évfordulóját — írja a Daily Mail.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.