Mint két tojás: elképesztő a hasonlóság Kate Moss és lánya, Lila között - Fotó

Kate Moss Lila Moss hasonlóság
Kate Moss a lányával vett részt a párizsi divathéten. Az egykori szupermodell és Lila az első sorban foglaltak helyet a Dior őszi-téli férfiruha-kollekciójának bemutatóján.

Elképesztő a hasonlóság Kate Moss és lánya, Lila között. A 21 éves lány nem csak a vonásait örökölte az édesanyjától, a haja és a szeme színe is pont olyan.

Mint két tojás: elképesztő a hasonlóság Kate Moss és lánya között Forrás: Dave Benett/Getty Images/2024 Dave Benett/Dave Benett

Lila már három éve modellkedik, először 18 éves korában lépett kifutóra a Miu Miu 2020-as októberi bemutatóján Párizsban. Az édesanyja is pont ennyi idős volt, amikor berobbant a divatszakmába 1992-ben.

Lila az elmúlt három évben rengeteg divatkampányban vett részt, és többször került címlapra is. Legutóbb a brit Vogueban láthattuk az édesanyjával együtt: egyforma ruhát és kalapot viseltek, ami még jobban felerősítette a kettejük közti hasonlóságot.




 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.