Beverly Hills , 90210 Savannah David Gail General Hospital
David Gail a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején több sorozatban játszott, és nagy ismertségre tett szert. A jóképű színészt 58 évesen érte a halál.

58 éves korában elhunyt David Gail színész, aki több mint 200 epizódban alakította Dr. Joe Scanlon karakterét a General Hospital spinoffjában, a Port Charles című sorozatban. A nevéhez fűződik Stuart Carson szerepe is, aki a Beverly Hills 90210 című sorozatban a Shannen Doherty alakította Brenda Walsh vőlegénye volt, de ő játszotta Dean Collinst is a Savannah című drámában.

Gail halálhírét nővére, Katie Colmenares jelentette be pénteken az Instagramon.

"Szinte nem volt olyan nap az életemben, amikor te ne lettél volna mellettem, a legjobb barátomként mindig készen álltál arra, hogy szembenézzünk bárkivel és bármivel" — írta Colmenares a fotó mellé, amelyen testvérével ölelkezik.

Pete Ferriero, a Beverly Hills 90210 Show podcast házigazdája és producere, akinek műsorában a színész többször is megszólalt, így írt Gailről:

 

Tele volt élettel és hihetetlen történetekkel. Hálás vagyok, hogy megismerhettem. Ajándék volt mindannyiunknak.”

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.