A mellrák után újabb daganatos betegséget diagnosztizáltak Sarah Fergusonnál

melanoma diagnózis mellrák bőrrák Sarah Ferguson
Hat hónappal azután, hogy mellrák miatt masztektómián esett át, bőrrákot diagnosztizáltak Sára yorki hercegnénél.

Sarah Ferguson betegségével kapcsolatban a képviselője adott ki közleményt, amit a The Sun magazinnak juttatott el.

A mellrák után újabb daganatos betegséget diagnosztizáltak Sarah Fergusonnál. Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Michael Loccisano

„Miután idén nyáron a mellrák egy korai formáját diagnosztizálták nála, most rosszindulatú melanomát fedeztek fel az orvosok. Sarah Ferguson bőrgyógyásza azt kérte, hogy több anyajegyet is távolítsanak el és elemezzenek ki, ezek közül az egyikről kiderült, hogy rákos sejtek vannak benne. A hercegnét további vizsgálatoknak vetik alá, hogy biztosak legyenek benne, a betegséget időben kapták el. Fél évvel a masztektómia után nagyon megrázó egy ilyen diagnózis, de a hercegné továbbra is bizakodó. Ezúton is szeretne köszönetet mondani az orvosainak, különösen a bőrgyógyászának, akinek ébersége segített a betegség korai felfedezésében" - idézte a lap a menedzser szavait.

Sarah Ferguson először Londonban kapott kezeléseket, majd egy ausztriai luxus szanatóriumban lábadozott.

A királyi családdal kapcsolatban a múlt héten több aggasztó hír is megjelent. Katalin hercegné komoly hasi műtéten esett át, aminek okairól nem beszélnek, Károly király pedig prosztata-megnagyobbodás miatt vár operációra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.