Heti horoszkóp 2024. január 22-28.: lesz bőven konfliktus, de a hétvégére megnyugodhatunk

feszültség, stressz, idegesség, kétségbeesés, horoszkóp
vita feszültség bolygószembenállás hétvége Hold
Kellemetlen vitákat és belső feszültségeket hozhat a hét: erre jobb előre felkészülni. Ha okos vagy, most nem szítod a tüzet, legkésőbb szombatra elrendeződnek a dolgok és visszakerül minden a régi kerékvágásba. Heti horoszkóp következik. 

A csütörtök esti telihold minden csillagjegy szülötténél érezteti a hatását, és a halmozódó bolygószembenállások sem könnyítik meg a dolgunkat. A hétvégén azonban összeáll az égen egy gyönyörű bolygóháromszög, amelyben a tízből öt bolygó részt vesz: Bika Jupiter és Uránusz, Szűz Hold, Bak Merkúr és Mars, ami garantálja a megnyugvást.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Nem lesz a kedvenced a hétfő, mert kellemetlen vitát jeleznek a bolygók. Ha csendben tudsz maradni, gyorsan elmúlik a veszély. Keddtől a jövőd építése legyen a legfőbb feladat, amit a Bakba lépő Vénusz támogat. És nem lesz könnyű dolgod keddtől szerdáig sem, mert két nap alatt két bolygószembenállás próbára teszi az elszántságodat. Január utolsó hétvégéjén a föld dominancia már józanságot hoz neked (is).

A halmozódó bolygószembenállások sem könnyítik meg a dolgunkat. Forrás: Shutterstock

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Bolygód, a Vénusz kedden belép a Bakba, ami kimondottan megnyugtató a számodra. Segít, hogy ne idegeskedj munkahelyi ügyek miatt. A csütörtöki telihold igencsak felborzolhatná az idegeidet, ugyanis kegyetlen és méltatlan rivalizálást mutat. Lehetőleg te ne keveredj bele ilyesmibe! Hétvégén jó hír, hogy szombaton a Bikában járó Uránusz elindul előre, s innentől te is beindulsz...

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Hétfőn az lesz az érzésed, hogy mindenki teszteli a béketűrésedet. Lehet, hogy így van, de ettől még vizsgázhatsz jelesre! A következő napokban a pénz beosztása okozhat fejtörést, majd a csütörtöki telihold a közlekedés és a kommunikáció terén hoz kihívásokat. Minden körülmények között őrizd meg a higgadtságodat, és nem lesz baj! Nyugodj meg, hétvégén már nem kell ilyesmikkel küzdened.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.