Csillagjegyek, akiknek könnyes véget érnek a kapcsolataik: nehezen talál rájuk a szerelem

szerelem csillagjegy horoszkóp szakítás
Úgy tűnik, hogy bizonyos csillagjegyek, reménytelenül romantikusak, így gyakrabban tapasztalják meg a szerelmi bánatot. Mutatjuk, melyik az a négy jegy, amelyek nincs túl sok szerencséjük a párkapcsolatban. 

Egyes jegyek nehezebben találják meg az igazit, mint mások, és sokkal gyakrabban érnek véget a kapcsolataik könnyekkel és szívfájdalommal. Íme, azok a csillagjegyek, akik szívügyekben nem túl szerencsések.

Ikrek

Az Ikrek a személyiségük kettősségéről ismertek. Bár ez teszi őket lenyűgözővé, a kapcsolatokban zűrzavarokhoz is vezethet változékonyságuk. Az Ikrek számára kihívást jelenthet a következetes érzelmi kapcsolat fenntartása, ami gyakran zavarba ejtő a partnerük számára, és sokszor érzik úgy, hogy érzéseik viszonzatlanok, a szerelem beteljesületlen.

Rák

Az érzelmes Rákokat a Hold uralja, ami mélyen érzékeny és gondoskodó partnerré teszi őket. Ez az érzelmi intenzitás azonban egyesek számára nyomasztóvá válhat. Az elutasítástól való félelem és az, hogy ha megbántják őket, visszahúzódnak a csigaházukba, megterhelheti a kapcsolataikat, ami csalódáshoz vezethet.

Nem minden csillagjegy szerencsés Forrás: Shutterstock

Oroszlán

Az Oroszlánok királyi és karizmatikus természettel rendelkeznek. Állandóan igénylik a csodálatot és az elismerést, ez azonban nagy terhet ró a partnerükre. Ha az Oroszlánok nem érzik, hogy megbecsülik őket, büszkeségük a romantikus kapcsolat bukásához vezethet.

Halak

A Halak álmodozó és romantikus természetükről ismertek, ezáltal olykor irreális elvárásokat támaszthatnak a partnerükkel szemben. Nehezen tudják elválasztani a fantáziát a valóságtól, ami csalódáshoz vezethet - írja az Astrotalk.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.