Kulináris élvezetekkel és régi kedves dallamokkal vár a budapesti Garden Party

Első Emelet rendezvény Incognito Ocho Macho
A Városligeti Műjégpályán rendezik meg a Garden Partyt, amelynek fellépőlistája három ikonikus zenekarral bővült. A már korábban bejelentett Karácsony James és zenekara, a Mezzoforte izlandi instrumentális banda, a svájci The Next Movement mellett az Első Emelet, az Incognito és az Ocho Macho is csatlakoznak a fesztiválhoz.

Retro, mégis új

Az Első Emelet, az '80-as évek legendás magyar zenekara idén májusban a Városligeti Műjégpályán újra életre kelti a régmúlt emlékeit. A koncerten elhangzanak a zenekar népszerű slágerei, mint például a Csakazértis szerelem, a Nézelődünk és az Édes évek, amelyek a mai napig hallhatók a rádiókban.

Jazzlegendák

A világhírű brit jazz-zenekar, az Incognito koncertjén garantáltan forró hangulatra számíthatunk. A zenekar több mint harminc éve a legmagasabb hőfokon izzó muzsikával és pazar hangzással nyűgözi le a közönségét. Jean Paul "Bluey" Maunick, a zenekar lelke hamisítatlan jazz-zel mozgatja meg a rajongót koncertről koncertre.

20 éve a színpadon

A húszéves Ocho Macho zenekar is színpadra lép a zenei gasztrofesztiválon, hogy felejthetetlen koncerttel lepje meg rajongóit. Mint az ország egyik zenei hangulatfelelőse, a háromszoros platinalemezes zenekar olyan nagysikerű slágerekkel készül, mint a Jó nekem vagy az El Mundo Fantástico, így garantáltan felpezsdíti majd a fesztivál hangulatát.

A Garden Party zenei gasztrofesztivál további ígéretes zenei élményeket és kulináris élvezeteket ígér a látogatóknak egy olyan rendezvény keretében, amelynek célja a minőségi zene és a gasztronómia összekapcsolása, mindezt káprázatos környezetben.

„Alig várjuk, hogy bejelentsük a további fellépőket is, amelyek garantáltan még magasabbra emelik majd a három napos fesztivál hangulatát, és feledhetetlenné teszik az eseményt! A minőségi zene, ínycsiklandó ételek és italok, valamint különleges kiegészítő programok mellett az ország legkiválóbb séfjei, cukrászai, borászai, sör- és pálinkafőzdéi is csatlakoznak hozzánk, ráadásul különleges VIP-terasszal is készülünk" – nyilatkozta Guba Gábor, a fesztivál egyik vezetője.

Faültetéssel a zöld fesztiválokért

A koncert szervezője a Green Stage Production iroda, melynek mottója: „Célunk a Földünk védelme, ezért minden általunk megrendezésre kerülő koncert, előadás megvalósításához szükséges energiafelhasználások adataiból kiszámítjuk az adott események ökológiai lábnyomát, ezen számítások eredményeként pedig annyi fát ültetünk hazánkban, amellyel a keletkezett ökolábnyomot ellensúlyozni tudjuk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.