Heti szerelmi horoszkóp 2024. január 20-26.: hatalmas erejű szerelem robban be az életedbe

Forrás: Shutterstock -
szingli párkapcsolat szerelmi horoszkóp
A  Vízöntőbe lépő Nap és Plútó a párkapcsolatokra is hatással lesz: a szingli Ikreket felvillanyozza, de a párkapcsolatban élőknek nehezebb lesz. 

A szingli és a párkapcsolatban élő Rákoknak most inkább a pénzügyeikre kell figyelniük, a szingli Oroszlánok életébe pedig hatalmas erejű szerelem robban be. Íme, a heti szerelmi horoszkópod.

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Össze kell dugnotok a fejeteket már hétvégén, és meg kell terveznetek, hogy 2024-ben mi mindenen kell változtatnotok, illetve melyek azok az új célok, amelyek motiválnak mindkettőtöket. Nem baj, ha nem értetek egyet, mert a bolygók szerint többször változik még a véleményetek és/vagy a fontossági sorrend. Szóval következetesnek lenni szinte lehetetlen.

Szingli Kos

Már hétvégén érezni fogod, hogy az újévi terveid átgondolásra szorulnak. Még a január sem telt el, és máris változtatsz rajtuk. Ne bántsd magadat emiatt! Óriási metamorfózist indít el a Vízöntőbe lépő Nap és Plútó. Nem baj, ha másképp látod már most, mert a bolygók szerint akár többször is változni fog a véleményed és/vagy a fontossági sorrend. Nehéz lesz következetesnek lenni. Kos éves horoszkóp 2024

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

A munkahelyi gondok a hétvégédet is megmérgezhetik, ha nem vigyázol. A szerelmed rosszul érzi magát a bőrében, mert nem tudja megoldani helyetted a helyzetet. Igyekezz, hogy ne őt terheld! A hét során bolygód, a Vénusz a Bakba lépve nyugtató hatással lesz rád, ami talán enyhíti a csütörtöki telihold feszültségét. Szóval vigyázz magadra és a szerelmedre is!

Íme, a szerelmi horoszkópod Forrás: Shutterstock

Szingli Bika

Ne engedd, hogy megmérgezze a hétvégédet bármilyen munkahelyi probléma! Örülj neki, hogy más nem tudja megoldani helyetted, vagyis a te feladatod marad. Jó hír, hogy kedden bolygód, a Vénusz a Bakba lépve nyugtató hatással lesz rád, és nem hagyja, hogy a csütörtöki telihold felborzolja az idegeidet. Ha nem akarsz lerobbanni, vigyázz magadra! Bika éves horoszkóp 2024

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Úgy érezheted, hogy 2024-ben még több és még nehezebb konfliktus elé állít az élet. Mintha felsőbb osztályba léptél volna, ahol nagyobbak a kihívások. Szerencsére ezek most a párkapcsolatodat nem érintik. Vagy ha mégis, akkor azokat okosan kezeled. A kedvesed is küzd problémákkal, de szerencsére nem rendeztek panaszversenyt. Igaz?

Szingli Ikrek

Totál felvillanyoz, hogy hétvégén a Nap és a Plútó is a Vízöntőbe lép. Remélhetőleg ezek megemelik a rezgésedet, és nem bosszankodsz ostoba emberek ostobaságán. Nem lett könnyebb a dolgod 2024-ben, de nem baj, mert felnőttél a feladathoz. A hét során a pénz és a közlekedés terén kell óvatosnak lenned. Maradj józan, körültekintő, türelmes, és nem lesz baj - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.