A légiutas-kísérő elárulta azt a becenevet, ahogyan biztos nem akarod, hogy szólítsanak

Forrás: Shutterstock -
légiutas-kísérő felbosszant becenév fedélzeten személyzet
Egy légiutas-kísérő beszámolt arról, milyen "becenévvel" illetik a problémás utasokat.

A légiutas-kísérők bizony egyből kiszúrják azokat az utasokat, akikkel problémák merülhetnek fel, és külön "becenéven" szólítják egymás között, hogy a személyzet többi tagja is egyből tudja, mi várhat rájuk az út során. Most kiderült, hogy mi az a név, amit egyik utas sem szeretne "kiérdemelni".

A légiutas-kísérők külön becenevet aggatnak a problémás utasra Forrás: Shutterstock

Ha "Philip"-nek neveznek, akkor valamit rosszul csináltál, és valószínűleg számolnod kell azzal, hogy a járat hátralévő részében rossz kiszolgálásban lesz részed - árulta el egy légiutas-kísérő. A "Philip" kifejezés nem csak egy véletlenszerű név, hanem egy betűszó, amely a PILP - Passenger I'd Like to Punch - kifejezésből származik, vagy az utas, akit szeretnék megütni.

Mivel érdemelhetik ki az utasok ezt a megszólítást?

  • A hívógomb indokolatlan nyomkodása - ez az egyik leggyorsabb módja annak, hogy felbosszantsuk a személyzetet.
  • Felvételek készítése - a személyzet tagjai nem rajonganak azért, ha munkavégzésük közben videózzák őket.

Ha azonban "Bob"-ként hivatkoznak rád, akkor boldog lehetsz - mivel ez azt jelenti, hogy a személyzet szerint te vagy a "legjobb a fedélzeten" vagy a legvonzóbb utas - mondta még a légiutas-kísérő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.