eur:
391.37
usd:
365.4
bux:
67885.92
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
A large Mastiff dog laying against a white backdrop with an alert and attentive expression
Nyitókép: Getty Images/adogslifephoto

Igazi csoda: megtaláltak egy szilveszterkor elszökött kutyát

Heteken át kereste családja az eltűnt kutyát. Végül két férfi találta meg, akik rögtön értesítették is a gazdikat.

Nalának, a cane corso (olasz masztiff) kutyának szilveszter éjszaka veszett nyoma, gazdái pedig reményt fel nem adva keresték azóta is. Még egy Facebook-csoportot is létrehoztak, melyhez nagyon sokan csatlakoztak, hogy nyomára bukkanhassanak a minden bizonnyal rettegő kutyusnak, akit egyszer-egyszer a Mecsek különböző részein láttak néhányan - számolt be róla a Blikk.

A kutyust végül Pécsett, a Kantavári romoknál találták meg. A gazdik Facebookon számoltak be az örömhírről, elmondásuk szerint kedvencük remekül van, a kedve is jó, és láthatóan élvezi, hogy visszatért az otthonába. Azonban az eltelt idő alatt 10 kilót fogyott, így a gazdái apró adagokkal igyekeznek helyreállítani a súlyát.

Nala gazdái ezen kívül felhívták a figyelmet a megtalálók nemes hozzáállására, ugyanis nem fogadták el a nyomravezetői 500 ezer forintos díjat, melyet a gazdik így a Pécsi Mentőkutyás Egyesületnek ajánlottak fel, akik nagy mértékben részt vettek a kutya keresésében.

Címlapról ajánljuk
Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Rekordévet tudtunk zárni, de én abban bízom, hogy az a rekord csak egy évig lesz rekord, és jövőre túlszárnyaljuk – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában elárult néhány exkluzív részletet a tervezett bankvásárlásról, de beszélt az oroszországi leányvállalat helyzetéről és a banki különadók negatív következményeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×