Valóban sorsfordító 2024? A hollywoodi asztrológus elárulja

Forrás: Shutterstock/Billion Photos -
hollywood asztrológus 2024 magazin sorsfordító
Milyen kihívások várnak ránk ebben az esztendőben? Hogyan alakul a 2024-es év numerológiája? Hogyan haladjunk az előttünk álló viharos úton? Melyek a kedvező dátumok újévi fogadalmaink megvalósításához? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapunk Gahl Eden Sasson világhírű asztrológus és szónok most kiadott könyvében. A szerző a könyvbemutató és egy előadás erejéig Magyarországra is ellátogatott. 

Gahl Sasson, Hollywood legismertebb asztrológusa több, mint húsz éve tanít és tart világszerte workshopokat a történetmesélésről, a kabbaláról, az asztrológiáról és a miszticizmusról. A magyar olvasóközönség első alkalommal találkozhatott munkásságával és merülhet el a Cor Leonis Kiadó által kiadott, A 2024-es év asztrológiája című könyvében. Az útmutatót Vágási Emőke, a kiadó vezetője fordította, aki évtizedek óta foglalkozik az asztrológia világával.

Gahl Sasson asztrológus Magyarországra látogatott Forrás: Vágási Emőke

2024, a sorsfordító év

A szakmában - hitelesség szempontjából - magasan kiemelkedett Gahl Sasson, így a kiadó nagy hangsúlyt fektetett a meglátásaira, úgy gondolták, hogy a sorsfordító évbe, 2024-be lépve elengedhetetlen az asztrológia nyomon követése.

A hollywoodi asztrológussal 2024 történéseiről, a jövőről, a mesterséges intelligenciáról és 2023 hatásáról beszélgetett a Life.hu. Az interjú előtt azonban összegyűjtöttünk egy kis ízelítőt a könyvbemutatón hallottakból.

„...Tudományos síkon az asztrológia költészet és pszichológia egyben"

Gahl kiemelte, hogy igenis hatással van ránk az asztrológia. Fontos, hogy megértsük a múltunkat ahhoz, hogy meg tudjuk változtatni a jövőnket.

Sorsfordító év elé nézünk Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2021 PeachShutterStock/Shutterstock. No use without permission./Peachshutterstock

Az első nőről is említést tett a szakértő, aki a menstruációs ciklus és a Hold közötti kapcsolatot felismerte. A terhesség régen veszélyt jelentett a nőkre, sokan belehaltak a szülésbe. Azonban ő felismerte, hogy a szexualitás és a Hold állása összefügg. A többi nőnek is továbbadta felfedezését, így már kevesebben haltak bele a szülésbe, hiszen a Hold állása szerint éltek szexuális életet.

A Plutó a Bakból átmegy a Vízöntőbe, na de mi vár az egyes csillagjegyekre?

Gahl a könyvében részletesen is ismertette, hogy mi vár az egyes csillagjegyekre, az előadáson egy-egy mondatot hallhattunk elemzéseiből.

Kos

A Kosok énközpontúak, 2024-ben kicsit mindannyian Kosok vagyunk a szakértő szerint, a választ mindenki tőlük várja.

Bika

A Bikák számára a május vége hoz pozitív dolgokat, fontos nekik a dizájn, az önértékelés és a birtoklás. Itt nem pénzre, hanem talentumra, egyéni erényekre van szükségük.

Ikrek

Az Ikrek számára olyan pozitív változásokat hoz a Jupiter, ami nekik jó lesz, de más számára nem lesz annyira kedvező. Ha az üzleti területet, az utazást és a kommunikációt nézzük, 2024 egy jó év lesz ezen csillagjegy szülőtteinek.

Rák

A Rákok számára az érzelmek elengedhetetlenek és a szexualitás is prioritás. Az elengedést kell megtanulniuk ebben az évben.

Oroszlán

Az Oroszlánoknak azt tanácsolta, hogy kerüljék el az operációkat és ne kezdjenek háborúzni másokkal. Aki először lő, az fog veszíteni. Jól bírják a fájdalmat, kemények. Fontosak számukra még ebben az évben az emberi kapcsolataik, partneri viszonyaik. Sokan megnősülnek, sokan elvállnak.

Szűz

A Szűzeknek misszióra van szükségük, minden a szolgálatról szól.

Az asztrológia nem más, mint költészet és pszichológia Forrás: Shutterstock/Billion Photos

Mérleg

A Mérlegeknek azt üzente, hogy engedjék el, hogy túl Mérlegek. Összpontosítsanak magukra, legyenek tisztába magukkal, természetesen ne nárcisztikus módon. Az egyensúly a lényeg.

Skorpió

A Skorpiók titokzatosak, sok energiával rendelkeznek, vezető személyiségek. Szenvednek és vágyakoznak egyszerre ebben az évben. A családalapítás felmerülhet.

Nyilas

A Nyilasokat mindenki szereti a szakértő szerint. Kék az igazi színük. A kommunikáció, a munka és a hálózatépítés területén lehetnek sikeresek ebben az évben. Legfőképpen a magyar lakta területeket látogassák, azt tanácsolja számukra a szakértő.

Bak

A Bakok populisták, fontos, hogy a pénzszerzési szokásaikon változtatni tudjanak ebben az évben.

Vízöntő

A Vízöntők a technológia területén jeleskednek. Amikor a mesterséges intelligencia kialakult, éppen a Szaturnusz a Vízöntő jegyében volt.

Halak

A Halak számára az imagináció számít, a pozitív álmaik valóra válhatnak ebben az évben. Ők az örök késők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.