Harry herceget nem nagyon izgatja, hogy a sógornője kórházban van

Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby -
műtét prosztata katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
A napokban adot ki a királyi palota közleményt arról, hogy Katalin hercegné igen komoly műtéten esett át, és hamarosan Károly királyt is megoperálják megnagyobbodott prosztatája miatt. Ezekben a nehéz időkben jól jönne a segítség a királyi család többi tagjának - Károly és Katalin egészségi állapota miatt több programot is le kellett mondani - ám Harry herceg nem mozdul, hogy szeretteit kisegítse.

Nagy felelősség nyomja most Vilmos herceg vállát, édesapja és felesége állapota miatt több feladat hárul rá a munkájában és a gyerekeit illetően is. Grant Harrold, III. Károly korábbi komornyikja azt mondta a New York Postnak, ez a helyzet valóban nagyon szokatlan, még nem volt ilyenre példa, hogy egyszerre két kulcsfontosságú családtag esett volna ki a hivatalos teendőkből. Ez ráadásul Vilmos hercegre is óriási nyomást helyez.

A két hercegi pár, amikor még minden rendben volt: Meghan és Harry, valamint Vilmos és Katalin Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

A Daily Mail is arra hívja fel a figyelmet, hogy Harrynek most lehetősége lenne közeledni, a konfliktusok végére pontot tenni, és kisegíteni a testvérét. Az nem valószínű, hogy Vilmos vagy Károly segítséget kérne tőle, hiszen többször is megsértette őket az elmúlt években. Harry egyelőre nem reagált a Katalinról és III. Károlyról szóló hírekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.