Vörös hajú, hófehér bőrű kisfia született egy afroamerikai párnak

Forrás: Vivienne Temitope Hassan / SWNS/Vivienne Temitope Hassan / SWNS/Vivienne Temitope Hassan / Swns -
baba albínó vörös haj afroamerikai
A 24 éves Vivienne Temitope Hassan sokkot kapott, amikor kezébe adták újszülött fiát: a kis Zayne fehér bőrrel és világos hajjal született.

A Törökországban élő Vivienne kisfia Zayne albinizmussal született 2023 márciusában. A kisfiú haja a születésekor még szőkés volt, három hónapos volt, amikor a tarkóján elkezdett vörösödni. Mára a baba haja tűzvörös.

Zayne haja tűzvörös lett Forrás: Vivienne Temitope Hassan / SWNS/Vivienne Temitope Hassan / SWNS/Vivienne Temitope Hassan / Swns

Az utcán nagyon sokan megnézik őket, rengeteg figyelmet kapnak, de szerencsére az emberek eddig csak kedvesen érdeklődtek a gyermek állapota felől.

Zayne édesanyja vörösre festette a haját, hogy jobban hasonlítsanak Forrás: Vivienne Temitope Hassan / SWNS/Vivienne Temitope Hassan / SWNS/Vivienne Temitope Hassan / Swns

„Nagyon boldog és barátságos baba, nem hibáztatom az embereket, hogy vonzódnak hozzá" - mondta Vivienne.

Az orvosok a kisfiúnál albinizmust diagnosztizáltak. Ez egy örökletes állapot, ami azzal jár, hogy a szervezetben csak nagyon kevés melanin termelődik. Az albínók nagyon érzékenyek a fényre, Zayne édesanyja is rendszeresen, vastagon bekeni a fiát fényvédővel, és mindig sapkát ad rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.