randi program utazás szerelem élmény tél
Télen is fűt minket a szerelem, és a hideg ellenére egyáltalán nem kötelező csak otthon ülni kedvesünkkel. A karácsonyi családlátogatás és a szilveszteri baráti bulizás után nem csoda, ha egy kicsit kettesben szeretnétek időt eltölteni a párotokkal. Mozduljatok ki, mi megadjuk a löketet hozzá! 7 szuper randihelyszínt mutatunk nektek, amik garantáltan feldobják a mindennapjaitokat így már az évkezdés is szuperül indulhat!

Tálcán kínálják a romantikát a következő randi helyszínek, amelyek gondoskodnak a kettesben töltött időtökről amellett, hogy gyönyörű tájakon lehettek és nem is kell annyira messze menni. Vannak ugyanis olyan könnyen megközelíthető helyek és programok, amelyeken tuti, hogy ti is nagyon jól fogjátok érezni magatokat.

A Hámori tó kihagyhatatlan!

A Garadna völgyében fekszik a másfél kilométer hosszú Hámori-tó, amelyet eredetileg mesterségesen nagyobbítottak meg, és érdekessége, hogy a Szinva patak mésztufagátjának duzzasztó hatása miatt jött létre. Gondoljatok bele, mennyire csodálatos télen a jeges víz és a havas fák látványa! Mai méretét és formáját egyébként a 19. század elején nyerte el, amikor is völgyzáró gátat építettek rá, hogy megfelelő mennyiségű vizet biztosítsanak a kohászathoz. Azóta ez a tevékenység megszűnt, és a tó egy sokkal romantikusabb funkciót tölt be: csónakázók és vízibiciklizők használják, sokan körbesétálják.

A Hámori tó tökéletes randihelyszín télen is. Forrás: Fazekas Böbe - fotóblog

Bobpályák a sport szerelmeseinek

A bobpályák mindig hatalmas élményt nyújtanak azok számára, akik imádják az adrenalint és a kihívásokat, na meg persze a gyorsaságot. Télen-nyáron is klassz randi programnak számít egy bobtúra, ráadásul az ország sok-sok pontján találhatók pályák, például Zamárdiban, Budapesten, vagy Visegrádon is.

Bobpálya a sportolóknak. Forrás: Visegrádi Bobpálya

Gyermekvasút a családosoknak

Ha gyerkőcökkel szeretnétek kiruccanni, és Budapest környékén éltek, tökéletes választás lehet a Széchenyi-hegyi Gyermekvasút is. Ez a 7-es számú vasútvonal, fővárosunk egyik közlekedési látványossága a II. és a XII. kerületében a Széchegyi-hegytől egészen Hűvösvölgyig. Érdekessége, hogy a szolgálatot gyermekek látják el - persze szigorúan szülői felügyelet mellett.

Gyermekvasút a családosoknak. Forrás: Gyermekvasút, Budapest

Szerelem-szobor a romantikáért

Az Alexander Milov alkotta úgynevezett szerelem-szobor még 2015-ben jött létre, és Budapesttől csupán 40 percnyire található a váli szőlőskertben. Mennyire romantikusan hangzik a szőlők közötti dombon egy hasonló műalkotásnál összebújva csókolózni, ugye? A pannon táj a háttérben pedig csak ráadás.

Szerelem-szobor Forrás: Haraszthy Vineyards

Korcsolyázzatok a jégen!

Bulis ötlet korizni egy hatalmasat, főleg, ha még sosem próbáltátok ki ezt a sportot. Esés-bukás, öröm, nevetés, egy kis forralt bor, és mindjárt jókedvre derültök! Szerencsére manapság az ország majdnem bármely pontján és városában van korcsolyapálya, ahol szabadon tudjátok kiélvezni a téli hideg örömeit és a szerelmeteket.

A korcsolyázás remek program Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.