Brad Pitt egykori szobatársa sokkoló dolgot mondott a színész higiéniai szokásairól

Brad Pitt higiénia szobatárs zuhanyzás
Az 54 éves kanadai színész, aki a 90-es évek Beverly Hills, 90210 című tévésorozatában Brandon Walsh szerepével vált híressé, arról mesélt, milyen volt korábban együtt élni Brad Pittel.

Jason Priestley Pittel és egy másik szobatársával élt egy két hálószobás lakásban, amely Los Angeles „egy nagyon vacak részén" található.

Priestley rlmondta, hogy Pitt nem volt olyan rossz, mint a másik szobatársa, „aki abszolút katasztrófa volt". Az Oscar-díjas színész azonban nem volt a legjobb a higiéniáját illetően.

Brad Pitt egykori szobatársa sokkoló kinyilatkoztatást tett a színész higiéniai szokásairól Forrás: AFP/Christophe Archambault

„Régebben többször kipróbáltuk, hogy melyikünk bírja a legtovább zuhany nélkül"

– mondta Priestley, majd hozzátette, hogy mindig Pitt volt a győztes, és hozzátette:

„Szerintem már nem csinálja ezt, de akkoriban sokáig bírta zuhanyozás nélkül."

A színész korábban 2015-ös emlékiratában elárulta, hogy akkor találkozott először Pittel, amikor harmadik szobatársuk hagyta, hogy Priestley ágyában aludjon, amíg távol volt - írja az Independent.

„Ramen tésztán és sörön éltünk – azon a fajtán, amit „sör" feliratú fehér dobozokban árultaj – és Marlboro Light cigarettán" – írta Priestley a könyvben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.