2024. október 15.
FinTechShow

EARLY BIRD JEGYEK    2024.04.30-IG! 

2024. november 26.
BankTechShow

EARLY BIRD JEGYEK    2024.04.30-IG! 

2024.01.15.

10% extra kedvezmény a Corvinus Fintech képzésére még egy hétig [x]

Szerző:

Kategóriák:

A képzés az egyetemtől megszokott magas színvonallal várja a jelentkezőket. A jelentkezési határidő 2024. január 22.

Miért jelentkezz?

A Corvinus FINTECH menedzsment specialista/ szakközgazdász képzésén olyan új ismeretekkel és gyakorlati képességekkel bővítheted meglévő szakmai tudásodat, amelyekkel az ellátandó feladataidat hatékonyabban tudod elvégezni és jobb rálátással tudsz a partnereidhez kapcsolódni. A képzés sikeres elvégzése után pedig corvinusos oklevelet kapsz.

A két féléves program 2024 februárjában indul, az órákat pénteki és szombati napokon tartjuk és megközelítőleg 8 dupla nap/félév elfoglaltságot jelent.

Az oktatók a szakterületen elismert szakemberek, a szakterület szakmai, szabályozási és infrastrukturális kialakításában maguk is részt vesznek. A felvételi előfeltétele egy bármilyen, legalább alapképzésen szerzett oklevél.

A közgazdász végzettségűek FINTECH menedzsment szakközgazdász képesítést szerezhetnek, minden más alapképzettség esetén pedig FINTECH menedzser végzettség szerezhető.

10% kedvezmény

Ha igénybe szeretnéd venni a kedvezményt, használd a FINTECH kuponkódot a jelentkezési űrlapon! A kedvezmény mindkét félévre érvényes.

További információkért és a jelentkezés részleteiért kattints ide!

Címkék: