eur:
391.31
usd:
365.58
bux:
67885.92
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
2015. április 28-án Los Angelesben készített kép Matthew Perry kanadai-amerikai színészről. Perry az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. A Los Angeles Times és a TMZ.com jelentése szerint az 54 éves színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá 2023. október 28-án.
Nyitókép: MTI/AP/Invision/Rich Fury

Fura szer okozta a Jóbarátok sztárjának a halálát, megjött a boncolási jegyzőkönyv

Matthew Perry „ketamin akut hatásai” miatt halt meg.

A boncolási jegyzőkönyvről már szivárogtak ki információk, erről az Infostarton is beszámoltunk. Most konkrétan megnevezik az 54 éves korában elhunyt sztár halálának az okát.

Az első információk szerint Matthew Perry halálát fulladás okozta. Más lapok mellett a 24.hu azt emelte ki, hogy a megyei orvosszakértői hivatal szerint a Jóbarátok sztárja „ketamin akut hatásai” miatt halt meg.

A jegyzőkönyvben fulladás, koszorúér-betegség és buprenorfin, egy opioid hatása is szerepel, mint egyéb körülmények, amelyek hozzájárultak a halálhoz.

A halálesetet balesetnek minősítették.

A jelentés szerint „ketamin infúziós terápiát” kapott, amit általában depresszió, szorongás, krónikus fájdalom, drog- és alkoholproblémák kezelésére használnak. Az utolsó kúra másfél héttel a tragédia előtt történt. Az orvosszakértő azonban megjegyezte: a ketamin – ami egyébként definíciója szerint jelentős fájdalomcsillapító hatással bíró általános érzéstelenítőszer – felezési ideje mindössze három-négy óra, így a szervezetében lévő szer nem származhatott az utolsó infúzióból.

Egyelőre nem világos, hogy Perry hogyan jutott a szervezetében talált ketaminhoz.

Címlapról ajánljuk

Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Rekordévet tudtunk zárni, de én abban bízom, hogy az a rekord csak egy évig lesz rekord, és jövőre túlszárnyaljuk – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában elárult néhány exkluzív részletet a tervezett bankvásárlásról, de beszélt az oroszországi leányvállalat helyzetéről és a banki különadók negatív következményeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×