Szabadidősport

Megnyitott az eplényi sípálya

A hóvastagság a síaréna honlapján közzétett adatok szerint 70 centiméter.

2023.12.04 14:55MTI

Megnyitott az eplényi sípálya, a téli sportok kedvelői egyelőre az A1-es pályát és a tanulópályát használhatják - közölte a Síaréna Vibe Park közösségi oldalán hétfőn.

Üzemel az 1048 méter hosszú, 176 méteres szintkülönbségű A1-es nagypálya, a 757 méter hosszú pályán járó négyüléses felvonó, valamint a T1-es tanulópálya. Emellett igénybe vehetők a hütte és a felszerelés-kölcsönző szolgáltatásai is - írták.

A síaréna tájékoztatása szerint az idei évtől új beléptető rendszert alakítottak ki, valamint a jegyek, a többnapos bérletek és a szezonbérletek árait is hat százalékkal csökkentették a tavalyi árakhoz képest.

A hóvastagság a síaréna honlapján közzétett adatok szerint 70 centiméter.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.