Blogzine

Hogyan lehet fehéríteni a fogakat és elérni a látható fehérítő hatást?

Ki ne vágyna egy olyan mosolyra, mint amilyen a kedvenc tévésorozatai szereplőinek van? A ragyogóan fehér és egészséges fogak szinte mindenki álma. A kulcs a jó fogápolás és a rendszeres fogorvoslátogatás. Hogyan segíthetsz magadnak a szép mosolyhoz és a fehér fogakhoz? Több lehetősége van, mint gondolná.

 

Amíg eldönti, hogyan kell fehéríteni a fogakat

A fogfehérítés a fogak fehérítésének és fehér színük visszanyerésének egyik módja. Fogaink az öregedés során a sárga vagy a szürke különböző árnyalatait veszik fel. Ezek a változások az életmóddal függnek össze, és a genetika is beleszól.
A minőségi termékekkel végzett fogfehérítés valóban hatékony, és az eredmények nyilvánvalóak és láthatóak.
Ami a fogfehérítés gyakoriságát illeti, a standard évi 2-3 fogfehérítés.
Ma már ezek nagyon kíméletes fogfehérítési módszerek, amelyek csak felnőttek (18 év felettiek) számára alkalmasak.
Bármilyen fogfehérítéshez szakmai konzultációra van szükség a fogorvosával, aki a legjobban ismeri Önt és fogait. Ügyeljen arra, hogy ne becsülje alá ezt az előkészítő lépést.
Nagyon fontos, hogy a fogfehérítés előtt egészséges ínye és fogai legyenek (szuvasodás nélkül). Ha ez nem így van, akkor előbb hozza rendbe a fogait.

Professzionális fogfehérítés egy ambuláns klinikán

A fogorvos vagy a rendelőben dolgozó dentálhigiénikus gondoskodik a fogfehérítésről.
Leggyakrabban mechanikus és kémiai (peroxidos vagy nem peroxidos) módszereket alkalmaznak.
Amikor a fogfehérítés peroxiddal történik, a peroxid mennyiségét biztonsági okokból nagyon pontosan meghatározzák. A módszer mély fogfehérítést biztosít, több hónapig tartó hatékony eredménnyel.
Kövesse az utasításokat és tanácsokat, amelyeket az orvos vagy a dentálhigiénikus adott Önnek, miután bármilyen fogfehérítési módszert alkalmazott a rendelőben.

Fogfehérítés otthon

A második lehetőség, hogy fehéríti a fogakat otthon. Az otthoni fogfehérítéshez speciális készítmények léteznek, különböző fehérítési eljárásokkal és eredményekkel.
Leggyakrabban találkozhat fehérítő csíkokkal, fehérítő fogkrémekkel, fehérítő szájvizekkel vagy akár fehérítő tollal és fogfehérítő készlettel.
Otthoni receptek fogfehérítő fogak élelmiszer vagy gyógynövények jobb nem próbálja. Csalódhat, vagy legrosszabb esetben eltörhet a foga.
Fontos, hogy az Ön fogainak megfelelő módszert és otthoni fogfehérítéshez kiváló minőségű, kiváló referenciákkal és sok elégedett ügyféllel rendelkező terméket válasszon.
Mindenkinek más elképzelései, elvárásai és vágyai vannak – még a fogfehérítéssel kapcsolatban is. Válasszon egy biztonságos, kíméletes és hatékony módszert, amely visszaadja Önnek a szép mosolyt és a fehér fogakat.

Megosztás