eur:
391.3
usd:
365.26
bux:
67885.92
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó:ügyészség
Nyitókép: ügyészség

Jósnővel szövetkezett amputált férje megyilkolására

Előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség egy asszony és egy jósnő ellen, akik gyógyszerekkel próbálták megmérgezni az asszony férjét.

Az ügyészségi közlemény szerint a jelenleg 42 éves nő férje 2017-ben motorbalesetet szenvedett, egyik lábát térd alatt amputálták. A fájdalomcsillapítók mellett köszvényre, magas vérnyomásra és cukorbetegségre is szedett gyógyszereket.

Felesége kezdetben ápolta, majd érzelmi viszonyba keveredett egy tízéves szabadságvesztését töltő férfivel, akivel interneten ismerkedett meg.

A nő felkereste a jósnőt, egyrészt "szerelmi kötést" kért a megismert férfivel, másrészt azt, hogy "ezoterikus módszerek alkalmazásával" férje hagyja el őt.

A szolgáltatásokért a nő 64 alkalommal 1500 és 300 ezer forint közötti összegeket fizetett a jósnőnek.

Mivel közeledett új párja szabadulásának időpontja, a nő 2022 tavaszán elhatározta, hogy a férje gyógyszereinek, gyógyhatású készítményeinek megvonásával, kicserélésével, adagolásuk megváltoztatásával megöli a férjét, amihez a jósnőtől kért rendszeresen tanácsot.

A nő cselekményétől férje állapota rosszabbodott.

2022 nyarán, egy nappal a szabadságvesztését töltő férfi szabadulása előtt a nő a férje által megivott alkoholra nyugtatókat adott.

A férfi kábult lett, összefüggéstelenül beszélt, három nappal később pedig annyira zavart lett, hogy öngyilkossági szándékáról kezdett beszélni a feleségének, aki helyeselt és még több gyógyszer adott neki.

A férfit végül tudatzavaros állapotban egy másik hozzátartozója szállíttatta kórházba.

Amikor néhány hét múlva a nő megtudta, hogy férje hazatérhet a kórházból, a jósnővel megbeszélték, hogy folytatják a gyógyszerek adagolásának megváltoztatását.

A nyomozó hatóság fellépése miatt azonban ez nem történt meg - írta a főügyészség.

Címlapról ajánljuk
Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Rekordévet tudtunk zárni, de én abban bízom, hogy az a rekord csak egy évig lesz rekord, és jövőre túlszárnyaljuk – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában elárult néhány exkluzív részletet a tervezett bankvásárlásról, de beszélt az oroszországi leányvállalat helyzetéről és a banki különadók negatív következményeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×