eur:
391.44
usd:
365.72
bux:
67885.92
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: pixabay

"Nem evett" - szívfacsaró részletek az 5 hónapos kisgyerek haláláról

Orvoshoz is vitték, de nem evett - állítja annak a csecsemőnek a nagyanyja, akinek unokája az első jelentések szerint éhenhalt.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz annak az 5 hónapos gyereknek a halálában, aki alultápláltság miatt halhatott meg.

A családból a nagymama több televíziónak is nyilatkozott.

"Még mi sem tudjuk, miért halt meg, csak felkeltünk és úgy találtuk a gyerekágyban" – nyilatkozta a nő a Tényeknek. Az információik szerint szülei találtak rá pár nappal ezelőtt a kislányra.

Az RTL-ben arról számoltak be, hogy a kicsi súlya alig gyarapodott a születése óta, és orvosnál is jártak vele.

A tarnazsadányi házban tizenketten élnek, a felnőttek öt gyereket neveltek, közülük a legkisebb halt meg hétfőn. A település polgármestere elmondta, hogy két gyereket most a dédmamájuk gondoz.

(Fotónk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Rekordévet tudtunk zárni, de én abban bízom, hogy az a rekord csak egy évig lesz rekord, és jövőre túlszárnyaljuk – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában elárult néhány exkluzív részletet a tervezett bankvásárlásról, de beszélt az oroszországi leányvállalat helyzetéről és a banki különadók negatív következményeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×