focivilag

Giuntoli Boteli nyomában?

kevesebb, mint 1 perces olvasási idő

Jelentések szerint a Juventus élénk figyelemmel követi a mindössze 17 esztendős svájci csatárt, Winsley Botelit, akit a nyári átigazolási szezonban szeretnének megszerezni.

A fiatal játékos jelenleg a Bundesliga 11. helyén tanyázó Borussia Mönchengladbach U19-es csapatában nyújt kiváló teljesítményt, akinek neve mellé az idei szezon első 10 mérkőzése után már 12 találatot jegyeznek.

A Gladbach az előző szezonban a svájci Servette csapatától igazolta a remek kvalitásokkal rendelkező fiatal csatárt, akit szerződése 2025-ig köti a német alakulathoz.

Fabrizio Romano értesülései szerint Boteli a közelmúltban leváltotta ügynökét, ami arra enged következtetni, hogy a támadó komoly lépésen töri a fejét.

A Calciomercato beszámolója szerint a Juventus sportigazgatója, Cristiano Giuntoli árgus szemekkel követi a játékos fejlődését, aki Botelivel szeretné tovább bővíteni az általa felfedezett tehetségek listáját. A kiváló sportigazgató elképzelése, hogy alacsony költségvetéssel több fiatal tehetséges játékost is az olasz rekordbajnokhoz csábít, akiket házon belül indítanának el a továbbfejlődés útján.

A piemonti gárda képviselőinek volt szerencséjük élőben is megtekinteni  Winsley Boteli játékát az Ajax által szervezett Future Cup elnevezésű tornán, amelynek góllövőlistájának élén végzett.

Forrás(ok): football-italia.net