eur:
391.3
usd:
365.53
bux:
0
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Getty Images/

Magyar labdarúgó halt meg a szörnyű ausztriai balesetben

Halálos balesetet szenvedett egy Ausztriában játszó magyar focista. Varga Márkó, az osztrák ASKÖ Donau Linz Sportklub labdarúgója volt.

A baon.hu az elsők között vette észre, hogy a felső-ausztriai Pucking melletti Westautobahn közelében az A1-es úton történt a balesetnek magyar áldozata is van.

A szombati tragédiakor négy jármű ütközött eddig tisztázatlan körülmények között, köztük az az autó, amelyben a jánoshalmi Varga Márkó is ült, őt a beszámoló szerint a helyszínen újra kellett éleszteni, majd stabilizálták az állapotát, és a Kepler Egyetemi Kórházba szállították, ahol azonban később belehalt a sérüléseibe.

A sportoló kizuhant a járművéből.

Az ASKÖ Donau Linz Sportklub közösségi oldalán számolt be a fiatal sportoló haláláról.

Szombaton, a felső-ausztriai futballmérkőzéseken egyperces néma felállással emlékeztek meg a tragikus körülmények között elhunyt magyar focistáról.

Az Index Kurt Baumgartner igazgatóhelyettest idézte: "Nem tudom, mit mondjak, a helyzet mindannyiunk számára nagyon nehéz. Márkó nagyon jól érezte magát a klubnál, mindenki kedvelte őt a személyisége és a hozzáállása miatt. Lesújtott minket a halálhíre, a szomorúság elképzelhetetlen. Márkó egy négyéves kisfiút hagyott hátra”.

Varga Márkó az MLSZ adatbankja szerint volt a Jánoshalmi FC, a Kiskunmajsai FC, a Honvéd FC, a Felcsút SE, a Fehérvár FC, a GOLD-SPORT, a KBSC FC, a Füzesgyarmati SK és a Putnok FC játékosa. Az ausztriai csapat az ötödosztálynak megfelelő bajnokságban listavezető.

Címlapról ajánljuk

Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Rekordévet tudtunk zárni, de én abban bízom, hogy az a rekord csak egy évig lesz rekord, és jövőre túlszárnyaljuk – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában elárult néhány exkluzív részletet a tervezett bankvásárlásról, de beszélt az oroszországi leányvállalat helyzetéről és a banki különadók negatív következményeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Nagyon vonzó ez a befektetés, de akad pár bökkenő

Nagyon vonzó ez a befektetés, de akad pár bökkenő

A japán piacnak legalább “ötven árnyalata” van, ahogyan arról már a Concorde márciusi podcastjában Móró Tamással is beszélgettünk. Párat ezek közül rendszeresen is érdemes figyelni, mivel meghatározzák a japán index teljesítményét. Most csupán a számunkra legfontosabb négyről írunk: a makrogazdaságról, a tőkepiac szerkezetének változásáról, a részvénypiaci pozicionáltságról és a tőzsde reformjáról. Az első három rövid távon hat, az utolsó inkább középtávon fontos.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×