eur:
391.41
usd:
365.64
bux:
67885.92
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Getty Images/

"Pár másodpercen múlt az életünk" - lezúzták Szalai Ádám több tízmilliós autóját

Karambol történt október 28-án 17 óra 50 perc körül Budapesten, a III. kerületi, Szőlővész utcában. Egy autó nekiütközött egy parkoló gépkocsinak. Mint kiderült, a magyar fociválogatott volt kapitányának kocsiját törték össze.

Összetörték a labdarúgó-válogatott nemrég visszavonult csapatkapitánya, Szalai Ádám több tízmilliót érő luxusautóját szombat este Óbudán - írja a Blikk. Az egyik kereskedelmi téve műsorának szereplője volt a "tettes". A balesetet okozó, 51 éves férfit a rendőrök megszondáztatták, ittas volt, és sérülése miatt kórházba vitték - tájékoztatott a rendőrség.

A lapnak Szalai Ádám mondott pár mondatot.

"Rossz belegondolni, hogy húsz másodpercen múlhatott az életünk"

- emlékezett vissza a volt labdarúgó. Vilmos testvéremet látogattuk meg a családommal, érkezés után a hátsó ülésről kivettem a kislányomat és elindultunk a ház felé, pár pillanattal később valaki nagy sebességgel belecsapódott az autónkba. Akkora volt az ütközés ereje, hogy a kocsim megrepesztett egy betonkerítést. A nagy ijedtség után visszaléptünk és láttuk, hogy a sofőr beszorult az autójába.

Az online újság szakértője szerint a vétkes sofőr "mivel személyi sérülést nem okozott, börtönbüntetést nem hiszem, hogy kiszabnának rá, pláne, ha ez az első hasonló vétsége, ám bírósági tárgyalással jó eséllyel számolhat".

Címlapról ajánljuk
Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Rekordévet tudtunk zárni, de én abban bízom, hogy az a rekord csak egy évig lesz rekord, és jövőre túlszárnyaljuk – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában elárult néhány exkluzív részletet a tervezett bankvásárlásról, de beszélt az oroszországi leányvállalat helyzetéről és a banki különadók negatív következményeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×