eur:
391.5
usd:
365.83
bux:
0
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Csodálatos luxusautóval járja Budapestet L. L. Junior - képek

Ez az énekes eddigi legdrágább járműve.

Ezúttal egy Rolls-Royce-t vett magának L. L. Junior - számolt be róla a promotions.hu alapján a penzcentrum.hu. A rapper Instagram oldalán is elbüszkélkedett legújabb szerzeményével.

Az autón egyelőre szlovák rendszám van, büszke tulajdonosa jövő hétre tervezi a honosítását, ahogy azt az előadó a poszt alatti kommentben elárulta. A portál szerint az autó újonnan több mint 100 millió forintba kerül, de használtan is többet ér 50 millió forintnál, így az egy Duna-parti lakás árát is meghaladja.

Így néz ki a rapper legújabb büszkesége:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

L.L.Junior (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Ki nyeri a versenyt a jogi-szabályozási megfelelésben?

Ki nyeri a versenyt a jogi-szabályozási megfelelésben?

Egyre több vállalatvezető szembesül azzal, hogy milyen könnyen el lehet csúszni a jogi megfelelésen, és a helyes döntések kialakítására csak az üzlet, a jog és az IT találkozása adhat esélyt. Tényként kezelhetjük, hogy a külső jogi-szabályozási környezethez történő vállalati adaptáció mára vállalati versenyképességi tényezővé nőtte ki magát. Ezzel párhuzamosan vált a legaltech nélkülözhetetlen eszközzé a jogi eligazodásban és a jogszerű megoldások kidolgozásában. A vállalkozások részéről fennálló hatékonysági elvárásokról, az útkeresésről, valamint a jogi-üzleti-IT kérdések és megoldások terén kialakuló új paradigmáról a Portfolio Megyeri Andreát és Cseh Balázst, a Wolters Kluwer Hungary Kft. szakértőit kérdezte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×