eur:
391.31
usd:
365.53
bux:
0
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: 112press.hu

Vadbaleset a 86-os úton: egy szarvas, két autó, négy sérült – videó

Kukoricásból kiszaladva okozott balesetet a 86-os főúton, Szombathely közelében egy termetes szarvasbika.

A 112 Press beszámolója szerint az állatot egy Körmend irányába tartó cseh rendszámú Land Rover terepjáró a bal elejével elcsapta, amitől a szarvas átcsapódott a menetirány szerinti bal oldalra. Éppen ekkor érkezett egy osztrák rendszámú Opel furgon, amelynek a vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést. A furgon eleje megemelkedett és a jármű irányíthatatlanul átsodródott a szemközti sávba, majd az árokban állt meg.

A balesetet követően a kisbuszban utazó egyik férfi nyolc napon túl gyógyuló, töréses sérülést szenvedett. Két gyereket és egy nőt, akik a terepjáróban ültek, szintén kórházba szállítottak.

Címlapról ajánljuk

Csányi Sándor az Arénában: szintet léphet az OTP az új akvizíciókkal

Rekordévet tudtunk zárni, de én abban bízom, hogy az a rekord csak egy évig lesz rekord, és jövőre túlszárnyaljuk – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában elárult néhány exkluzív részletet a tervezett bankvásárlásról, de beszélt az oroszországi leányvállalat helyzetéről és a banki különadók negatív következményeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Nagyon vonzó ez a befektetés, de akad pár bökkenő

Nagyon vonzó ez a befektetés, de akad pár bökkenő

A japán piacnak legalább “ötven árnyalata” van, ahogyan arról már a Concorde márciusi podcastjában Móró Tamással is beszélgettünk. Párat ezek közül rendszeresen is érdemes figyelni, mivel meghatározzák a japán index teljesítményét. Most csupán a számunkra legfontosabb négyről írunk: a makrogazdaságról, a tőkepiac szerkezetének változásáról, a részvénypiaci pozicionáltságról és a tőzsde reformjáról. Az első három rövid távon hat, az utolsó inkább középtávon fontos.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×