focivilag

Pogba továbbra is “éhes”

2 perces olvasási idő

Paul Pogba nyilatkozott a vasárnap esti meccs után, amiben kitért arra, hogy még mindig éhes a sikerre és elmondta mit kért Allegri a csapattól a félidőben.

A Juventus 1-1-s döntetlent játszott a Bologna csapatával első hazai mérkőzésén, amin Vlahovic két gólt is szerzett, de csak egyet adtak meg és Pogba is pályára lépett hosszú idő után. 

A francia a padról kezdte a mérkőzést de egy szűk fél óra így is jutott neki, ugyan gólpasszt és gólt se sikerült szereznie, de az egyenlítésnél ő indította Illing-Juniort, aki kiosztotta Vlahovicnak a gólpasszt.  

“Nagyon örülök, hogy ismét a pályán lehetek és azzal foglalkozhatok amit igazán szeretek. Segíteni szeretnék a csapatnak de most csalódott vagyok mert szerintem nyernünk kellett volna. Az pozitívum, hogy nem kaptunk ki, viszont tudjuk, hogy sokat kell még dolgoznunk és tapasztalatokat kell még gyűjtenünk. Egy pontot sikerült otthon tartanunk és most koncentrálunk a következő meccsre.”

Ezután Pogba kitért arra, hogy Allegri mit kért a csapattól a félidőben:

“Azt kérte, hogy támadjunk és a széleken játszunk és így is egyenlítettünk ki. Emellett kiemelt még pár dolgot, amin változtatnunk kell. Most fogjuk ezt a pontot és elkezdünk készülni a következő meccsre.”

Pogba sokat hagyott ki sérülések miatt tavaly és a nyári felkészülésen se edzett a csapattal, így megkérdezte az újságíró, hogy mi kell ahhoz, hogy formába kerüljön:

“Játékpercek, edzenem kell és a pályán kell lennem minél többet, ez az ami hiányzik.– Mondta Pogba.- “Most fitt vagyok és vágyom egy nagy visszatérésre. Még mindig ugyanolyan éhes vagyok a sikerre, mint pályafutásom elején, amikor fiatalabb voltam. Keményen akarok edzeni és nyerni szeretnék. Még mindig tudok tanulni, csupán 30 éves vagyok, örömet akarok szerezni a szurkolóknak azzal, hogy nyerünk és szeretném ha ezt minél többen látnák a stadionban.”

Pogba 2022 nyarán tért vissza a Juventusba, viszont tavalyi szezonja gyengére sikerült ugyanis összesen 6 meccsen lépett pályára és a VB-t is kihagyta meniscus sérülése miatt, ám most úgy néz ki felépült sérüléséből és bizonyítani szeretne.

Forrás(ok): football-italia.net